Mrs S, Whitworth

Mrs S, Whitworth

Mrs S wanted to update the kitchen in her home to improve the storage in the space she had available, and to maximise the space on her breakfast bar which had to fit alongside the double doors leading to her front room. We were happy to oblige!

Our first challenge was that breakfast bar. By designing an unusual curve in the German silver grey gloss laminate worktop, we were able to maximise the dining space and fit a Samsung induction hob unit whilst allowing the double doors to open fully.

Slab grey gloss doors with brushed handles were fitted throughout to give an airy and light look incorporating floor-to-ceiling storage and a Samsung oven and microwave. The clever use of spot lighting and LED plinth lights completes a kitchen which Mrs S will love for years to come.

Are you looking for a kitchen like this?